Kanta-Hämeen Autosuojaamo  

Vanajantie 6 A, 13110 Hämeenlinna
Puh. 03 653 7666
Avoinna arkisin: 8.00 - 16.30

Ota yhteyttä!Koti Ruostesuojaus Maalipinnan käsittely Äänenvaimennus Palvelut Ota yhteyttä Auton vuokraus

Tectyl Ruosteenestokäsittely - Kanta-Hämeen Autosuojaamo

 

 

Pyydä tarjous!

 

Pikayhteydenotto
Ruostesuojaus henkilö- ja pakettiautoille

Korinhoito on tärkeä osa auton huoltoa

- Pyydä tarjous ruostesuojauksesta -

Auton korin korroosionesto

Autonvalmistajat tai maahantuojat eivät enää tee perinteistä korroosionsuojausta. Sen sijaan valmistusvaiheessa tehdään erilaisia pintakäsittelyjä kuten kuumasinkitys, pohjamaalaukset, pintamaalaukset ja PVC -pinnoitukset. Vastuu auton varsinaisen korroosiosuojauksen tekemisestä on siirretty auton omistajalle.

Suomen erityisolosuhteet

Lähes poikkeuksetta on voitu todeta, että yksinään edellämainitut pintakäsittelyt ovat Suomen ajo-olosuhteisiin riittämättömät. Teiden runsas suolaus sekä suuret lämpötilavaihtelut aiheuttavat auton korin ja alustarakenteiden ennenaikaisen ruostumisen. Autonvalmistajan 6-12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu ei takaa auton ruosteettomuutta. Kaikilla automerkeillä auton oma koritakuu edellyttää määräajoin tehtyä alustan pesua ja huolto-ohjelman mukaisia tarkastuksia ja mahdolliset korjaukset asiakas teettää omalla kustannuksellaan. Yleisesti auton koritakuu ei kata vaurioita, jos ne ovat aiheutuneet suolan, veden tai kiveniskujen johdosta.

Auto kannattaa käsitellä uutena

Ruosteenestokäsittelyjen teho on parhaimmillaan silloin, kun auto on uusi ja käsiteltävät pinnat ovat puhtaat, kuivat ja hyväkuntoiset. Paras tulos saavutetaan teettämällä ruosteenestokäsittely autolle ennen auton käyttöönottoa ja viimeistään alle kahden vuoden ikäisenä Tectyl-erikoisliikkeessä. Myös vanhemman auton käsittely kannattaa, sillä nykyaikaiset ruosteenestoaineet pystyvät tunkeutumaan kaikkiin liitossaumoihin, pistehitsauksien ympärille sekä muihin halkeamiin tai huokosiin ja pystyvät oleellisesti hidastamaan jo alkaneen ruostumisen.

Tutustu ruosteenestokäsittelyihin:

Tectyl LongLife Tectyl Ohjelma Tectyl Tehdasturva Tectyl Turva

 

Ruostesuojaus - ajankohtaista


Kevät tulee – huolsitko autosi oikein?
» Lue lisää...

Näitä autoja ruostesuojataan nyt ehdottomasti eniten
» Lue lisää...

AREKL: Ruoste on entistä pahempi turvallisuusriski
» Lue lisää...

Katso video ruostesuojauksesta
» Lue lisää...

YLE: Ruostepommi uhkaa - uusikin auto kannattaa ajaa suojaukseen
» Lue lisää...